Polityka Prywatności - Żel DIP Rilif, Krem DIP HOT

Polityka prywatności serwisu www.diprilif.pl.

  1. Informacje ogólne
    Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich usług formularza kontaktowego poprzez Serwis.
  2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest EGIS Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, ul. 17 Stycznia 45D, 02-146 Warszawa KRS 0000063826 NIP 118 00 64 159
  3. W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi - ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.
  4. Dane Osobowe przetwarzane są na podstawie zgody wyrażanej przez Użytkownika oraz w przypadkach, w których przepisy prawa upoważniają Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepisów prawa lub w celu realizacji zawartej pomiędzy stronami umowy.
  5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniach w następujący sposób:
    a) poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje,
    b) poprzez gromadzenie plików “cookies” [patrz polityka plików “cookies”].
  6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez użytkownika.
  7. Dane podane w formularzu kontaktowym są przetwarzane w celu wynikającym z funkcji konkretnego formularza - w celu dokonania procesu obsługi kontaktu informacyjnego
  8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostaną sprzedane ani udostępnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.
  9. Do danych zawartych w formularzu przysługuje wgląd osobie fizycznej, która je tam umieściła. Osoba ta ma również prawo do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.
  10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatności serwisu, na które może wpłynąć rozwój technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozwój naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach będziemy informować w sposób widoczny i zrozumiały.
  11. W Serwisie mogą pojawiać się linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe działają niezależnie od Serwisu i nie są w żaden sposób nadzorowane przez serwis www.diprilif.pl. Strony te mogą posiadać własne polityki dotyczące prywatności oraz regulaminy, z którymi zalecamy się zapoznać.

KONTAKT

JEŻELI MASZ PYTANIA TO CHĘTNIE NA NIE ODPOWIEMY

    Imię

    Administratorem Twoich danych osobowych jest EGIS Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (02-146), ul. Komitetu Obrony Robotników 45D („EGIS”). Z Inspektorem Ochrony Danych Osobowych skontaktujesz się poprzez e-mail: gdpr@egis.pl. Przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu odpowiedzi na zapytanie (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).
    Masz prawo (a) wycofać zgodę w dowolnym momencie w przypadku przetwarzania na podstawie zgody (b) dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, (c) przenoszenia danych w przypadku przetwarzania na podstawie zgody lub w celu realizacji umowy, (d) do zgłoszenia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych, (e) do wniesienia skargi do organu nadzorczego.
    Dane osobowe będą przechowywane przez okres potrzebny na obsługę powyższego zapytania powiększony o czas niezbędny do wypełnienia obowiązków prawnych EGIS lub obrony ewentualnych roszczeń. Dane osobowe nie będą przetwarzana poza Europejskim Obszarem Gospodarczym oraz nie jest stosowane automatyczne podejmowanie decyzji.
    Odbiorcami Twoich danych osobowych mogą być podmioty świadczące usługi IT na rzecz EGIS. Podanie danych osobowych jest dobrowolne, jednak konieczne, aby uzyskać odpowiedź na pytanie.
    Więcej szczegółów znajdziesz w Polityce Prywatności - https://pl.egis.health/polityka-prywatnosci